anne hathaway boszorkányokkal a boszorkányok című boszorokányos boszorkány filmben (pszt, boszorkányok)

Így néz ki Anne Hathaway ijesztő boszorkányként

Az HBO kiadott egy videót, amiben láthatjuk végre, milyen a Boszorkányok új boszorkánydizájnja.


Újabb verzió készült Roald Dahl ifjúsági horror regényéből, a Boszorkányokból, a Vissza a jövőbe-trilógia és a Forrest Gump rendezőjétől, ami október 22-én debütál az HBO Maxon. A forgatókönyvön Zemeckis mellett Kenya Barris, a Feketék Fehéren című sorozat és a Csajtúra írója dolgozott, továbbá Guillermo del Toro, A faun labirintusa és A víz érintése Oscar-díjas író-rendezője.

Az előző adaptáció 1990-ben jött ki Nicolas Roeg rendezésében, Anjelica Houstonnal a főboszorkány szerepében. Egyik legikonikusabb jelenet benne, amikor a főszereplő kisfiú meglesi az összegyűlt boszorkányukat, akik levetik emberi álcájukat, ijesztő szörnyeteg formát öltve.

Az új verzió első előzetesében is láthatunk részleteket ebből, de azt nem, hogyan gondolták újra a dizájnjukat. Most az HBO kiadott egy promóciós videóextrát, amiben láthatjuk, hogyan is néznek ki valójában a mostani feldolgozás rémségei. A legnagyobb változás, hogy ezúttal nagyon széles szájat kaptak hegyes fogakkal, de emberszerűbb összességében a külsejük.

A figyelmetekbe ajánljuk