Godzilla vs. Kong

Ha előzetest nem is, de egy rövid részletet vége kaptunk a készítőktől.


A Godzilla vs. Kong bemutatója sem úszta meg, hogy a járványhelyzet következtében elcsúsztassák. Ez a dátum végül 2021. május 21-re módosult, ráadásul nem rég derült ki, hogy egyúttal az HBO Maxon is debütál majd a két óriás első közös hollywoodi összecsapása. Bár a Warner eddig sem félt tovább csúsztatni a premierjeit, így nem lennénk meglepve, ha ez a dátum is módosulna.

Viszont a sok rossz hír után végre érkezett egy jó is: São Paulóban Comic-Con Experience (CCXP) rendezvényének utolsó napján bemutattak egy rövid felvételt, amit a moziban is viszontláthatunk majd – a Warner mindezt egy hatórás bemutató közben tette meg.

Sajnos a gyártó a várakozásokkal ellentétben nem mutatta be a film előzetesét, csupán egy pár másodperces felvétellel és egy új logóval kell beérnünk, de az internet így is rákattant egy fontos kérdésre: mi az a nyakörvszerű szerkezet Kong nyakán?

Egyébként a Godzilla vs. Kong mellett a Dűne, a Mátrix 4., az Öngyilkos osztag 2. vagy a Space Jam: A New Legacy is debütál a HBO Maxon, aminek nem mindenki örül. Pár napja például Christopher Nolan nyilatkozott negatívan a dologról.

A figyelmetekbe ajánljuk