Már az istenek babérjaira törő android története is merész volt, de a Raised By Wolves simán lekörözi.Ridley Scott is belekóstol a sorozatok világába az HBO jóvoltából egy egészen ambiciózus projekttel, aminek első két epizódjában rendezőként is részt vett. A történet szerint a Föld elpusztult vallási háborúk következtében, úgyhogy egy generációnyi embert egy másik bolygón androidok ateistának nevelnek.

Csakhogy felbukkan egy vallásos csoport, akik szerint ez helytelen, úgyhogy megpróbálják elvenni a gyerekeket az őket nevelő mesterséges intelligenciától, hogy meghonosíthassák a vallást az új bolygón is. Ezt persze a történet főszereplője, egy nagy hatalmú android nem engedi és minden eszközt bevet ellenük.

Az előzetesből nem derül ki, hogy melyik oldalnak szurkolhatunk, ami biztosnak tűnik egyelőre, hogy nem fog fukarkodni a széria ijesztő pillanatokkal. Hamarosan kiderül, a 10 részes első évad ugyanis szeptember 3-án debütál a csatornán és egyben az HBO Max streaming szolgáltatáson is.

Friss

Augusztusban jön Lorde új lemeze

Solar Power lesz a címe, akárcsak az új számának, ami nemrég jött ki.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Napindító gondolat – 06.23.

Szerda reggel Brigitte Bardot gondolatait idézzük, aki fényképekben rejlő erőre hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Steven Spielberg a Netflixre fog filmeket gyártani

Pár éve még nagy kritikusa volt annak, hogy a Netflix filmjei jelölhetők legyenek Oscarra, most akár segíthet is nekik Oscart nyerni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk