Már az istenek babérjaira törő android története is merész volt, de a Raised By Wolves simán lekörözi.Ridley Scott is belekóstol a sorozatok világába az HBO jóvoltából egy egészen ambiciózus projekttel, aminek első két epizódjában rendezőként is részt vett. A történet szerint a Föld elpusztult vallási háborúk következtében, úgyhogy egy generációnyi embert egy másik bolygón androidok ateistának nevelnek.

Csakhogy felbukkan egy vallásos csoport, akik szerint ez helytelen, úgyhogy megpróbálják elvenni a gyerekeket az őket nevelő mesterséges intelligenciától, hogy meghonosíthassák a vallást az új bolygón is. Ezt persze a történet főszereplője, egy nagy hatalmú android nem engedi és minden eszközt bevet ellenük.

Az előzetesből nem derül ki, hogy melyik oldalnak szurkolhatunk, ami biztosnak tűnik egyelőre, hogy nem fog fukarkodni a széria ijesztő pillanatokkal. Hamarosan kiderül, a 10 részes első évad ugyanis szeptember 3-án debütál a csatornán és egyben az HBO Max streaming szolgáltatáson is.

Friss

Getty Images Hungary

Bezuhant az okostelefon-piac a tavalyi évben

Mindössze két márka tudta növelni az eladásai számát, de még így is nagyot zuhant az okostelefonok piaca.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk