Amellett, hogy bármikor segítség kérhetünk a Google Asszisztenstől, a mobilon futó alkalmazásokat mostantól megjeleníthetjük autónk saját infotainment rendszerének kijelzőjén, ahonnan kedvenc appjaink könnyedén kezelhetővé válnak.Legújabb terjeszkedésével összesen 36 országban lesz elérhető a Google szolgáltatása, melyek között találunk ázsiai és európai államokat is, utóbbi esetében pedig hazánk is felkerült a listára – tudjuk meg az MSPoweruser beszámolójából. Egyes helyeken már mától használható az alkalmazás, a teljes folyamat azonban akár több hónapot is igénybe vehet, melynek végére érve a világ 70 országában lesz elérhető a megoldás.

Legjobban az Android 11-es készüléket használó tulajdonosok jártak, hiszen nekik vezeték nélkül is működik a szolgáltatás. Amennyiben telefonunkon Android 10-es rendszer fut, úgy az alkalmazás használatához nem kell más tennünk, csak készülékünket egy USB-s kábellel csatlakoztatni autónkhoz. Régebbi operációs rendszerrel működő telefonokhoz pedig töltsük le az Android Auto alkalmazást.

Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk