Az Android készülékeken egy érintésedbe kerül majd kideríteni, hogy milyen gyorsan működik egy megnyitni kívánt weboldal.A Google bejelentette, hogy a Chrome Android verziója hamarosan egy olyan új fejlesztéssel fog gazdagodni, aminek révén tudni fogjuk, hogy egy megnyitni kívánt oldal mennyire gyorsan tölt be, mennyire reszponzív, továbbá mennyire stabilan fogyasztható rajta a tartalom töltés közben. Mindössze az ujjunkat kell hosszan tartanunk a linken és előjön egy kis ablak, ami jelzi, ha a megnyitni kívánt oldal gyorsan működik.

Sőt a cég a blogjában azt írja, hogy a jövőben az oldalak gyorsasága is számítani fog abban, hogy valami mennyire kerül előre majd a találatok között Google keresések során. Mint írják az erről szóló hivatalos blogposztban, a céljuk ezzel a jobb böngészési élmény. Ezzel az újítással pedig ösztönözni szeretnék a weboldalak működtetőit, hogy öljenek pénzt és energiát az oldal fejlesztésébe, hogy azok élvezhetően, gyorsan működjenek.

Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk