A Google Chrome legújabb verziója próbál segíteni a felhasználóknak, hogy nehezebben verjék át őket megtévesztő weboldalakkal, amelyek stílusukban úgy néznek ki, mint egy ismert oldal, de ez valójában átverés, amivel pórul járhatunk.Talán már belefuthattunk olyan weboldalakba, amik látszólag egy ismert weboldal tökéletes másai voltak, amik éppen pénzt akartak így kicsikarni tőlünk, vagy szerettek volna vírust telepíteni a számítógépünkre. Ezeken a weboldalakon a legárulkodóbb jel a link szokott lenni, ami nem a már ismert weboldalé.

Ezt persze lehet, hogy nem vesszük észre a hosszú linkből, gondolta a Google, az új verzióban ugyanis csak a domain nevet fogja fent írni, a teljes linket csak akkor mutatja, ha rámegyünk egérrel. Ezáltal pedig rögvest kiszűrhető, ha át akarnának verni bennünket. Ha például a Facebookon nézzük valakinek a profilját, fent csak a facebook.com fog látszódni, ha pedig egy Facebooknak kinéző csaló oldallal állunk szemben, rögtön látni fogjuk, hogy nem azt írja, hogy facebook.com – írja a Verge.

Friss

Szólóalbumot ad ki a Blur és a Gorillaz frontembere

Már meg is érkezett az első kislemez Damon Albarn új albumáról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk