A Google a Play Music-kal próbált betörni a zenestreaming-piacra, de aztán váratlanul egy másik szoláltatásával lett igen fontos szereplő. Ha esetleg használod az alkalmazást, még most kezd el gyorsan átmenteni a fontos dolgokat máshova!A YouTube Music sikere után várható volt

A Google 8 évvel ezelőtt indította el a Play Music-ot, így próbált betörni a zenestreaming-piacára. Később aztán rájött a cég, hogy rengetegen hallgatnak zenét YouTube-on, ezért létrehozta a YouTube Music appot. Két évvel ezelőtt aztán rendes streaming platformmá vált a YouTube Music asztali verzióval és sokkal bővebb zenekínálattal. A sikere pedig előre vetítette, hogy a cég valószínűleg nem sokáig fog pénzt ölni majd másik streamingszoláltatásába, a Play Music-ba.

Eddig húzta a Play Music, a Google ugyanis decembertől végleg megszünteti a szolgáltatást. Augusztus végétől már nem lehet letölteni vagy felölteni zenét, sem előrendelni vagy vásárolni az appon keresztül. Októbertől viszont már zenét se lehet hallgatni rajta. Ezután decemberig technikailag létezni fog még az app tetszhalott állapotában, aztán végleg megszűnik.

Ezzel egyidőben a YouTube Music-ra érkezik egy rakás újítás, többek között új dizájn, funkció, amin keresztül újdonságokat fedezhetünk fel magunknak és könnyebb lesz közös lejátszási listákat is létrehozni majd másokkal – számol be róla a Consequence Of Sound.

Friss

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért fáj annyira a visszautasítás

Előfordulhat, hogy nem kerültünk be az iskolai sportcsapatba, vagy épp szakítottak velünk. Ilyenkor nagyon fáj a visszautasítás érzése. Vajon miért?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk