A nyugodt internetezés legnagyobb ellenségei a reklámok, melyeket nem tudunk kikerülni. Persze vannak olyan megoldások, amikkel ezt a problémát kiküszöbölhetjük, de azok általában pénzbe kerülnek. Vagy talán mégsem?


A YouTube reklámmentes verziójáért például alapesetben biztos, fizetnünk kellene, ám nemrégiben az internetet körbefutotta egy apró trükk, amit, ha beállítunk, eltűnnek a reklámok – tudtuk meg a Verge beszámolójából.

A dolog ráadásul nem is annyira bonyolult, nem kell ugyanis mást tennünk, mint az általunk kiválasztott videó URL-jébe, a youtube.com után be kell szúrnunk egy plusz pontot, egészen pontosan .com és a / közé, majd enterrel validálnunk kell azt, vagyis a linkünk ezt követően ebben a formában néz majd ki:

http://www.youtube.com./próbalink

A YouTube egyelőre nem reagált még a turpisságra, bár ez minden valószínűséggel változni fog, hiszen a reklámok létjogosultsága nem más, minthogy a videómegosztónak bevétele származzék belőlük.

Friss

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Tippek, hogy megküzdj a rád nehezedő nyomással

Nyomás alatt nehezebben teljesítünk, de néhány technika segíthet abban, hogy feloldódjunk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk