A Facebook próbálja beérni a videós vetélytársát, a YouTube-ot. Hamarosan lesznek olyan klipek, amelyeknek a közösségi médiaplatformon lesz az online premierjük, de sok egyebet is ígér a cég a továbbiakra.


Bár a Facebook talán a leglátogatottabb közösségi oldal, az internet első számú videós oldala továbbra is a YouTube. Ezen próbál változtatni most a Facebook, hogy ne kelljen majd a jövőben elhagynunk az oldalt ahhoz, hogy megnézzük valaminek a klipjét. Amerikában ugyanis múlt héttől már lehet hivatalos videoklipeket is nézni a Facebookon, idővel pedig valószínűleg hozzánk is megérkezik a funkció. A cég már aktívan dolgozik azon, hogy Indiának és Thaiföldnek is elérhető legyen – írja a CNET.

A cég azt ígéri, hogy lesznek az elkövetkező hetekben exkluzív premierek náluk, például J. Balvin és Karol G új videója is a hamarosan a platformon fog debütálni. A zenészeknek ez azért lehet előnyös, mert össze tudják a platformon belül kötni könnyedén a premiereket élőzős kérdez-felelekekkel, továbbá akár jótékony célokra is gyűjthetnek pénzt a Facebookon belül, adományozásra buzdítva rajongóikat premiereknél.


Friss

Joe Exotic árverésre bocsájtja a Tigrisvilágban látott ruháit

Mindezt a rácsok mögül.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk