Google Pixel Buds 2020 vezeték nélküli fülhallgatók

A piacon sorra mutatják be a jobbnál jobb, vezeték nélküli fülhallgatókat. Persze a minőség sok esetben változó, a Apple, Xiaomi vagy a Google füleseiben azonban ritkán csalódunk. Utóbbi mutatta be nemrégiben második generációs earbudját.


A Google Pixel Buds-ra keresztelt fülhallgató 2020-as verziója gyakorlatilag kárpótol mindenért, ami az első generációs darabokban hiányosság volt: elhagyta az eredeti nyakra tehető designt – így vált valóban vezeték nélküli fülessé –, kéz nélküli vezérlést biztosít a Google Assistanthez, egyedi tervezésű, 12 mm-es dinamikus meghajtók, idegen nyelvek valós időben történő fordításának képessége, mindez a sokak által preferált tojás alakú, minimalista kialakításban – olvasható a design/milk beszámolójában.

Google Pixel Buds Review: WAY Better!

A menta- és a narancsszínben is elérhető fülhallgatók kör alakú gombjával elérhetjük a Pixel Buds-ba épített érintőképernyőt. Az automatikus zajcsökkentés sajnos ugyan kimaradt az új dizájnból, a Google azonban ellátta a terméket zajkiszűrő illesztésekkel, valamint olyan légáteresztő nyílásokkal, amelyek segítenek a nyomás csökkentésében.

A figyelmetekbe ajánljuk