Bár eredetileg úgy volt, hogy csak jövőre jönnek a legújabb hangulatjelek – ráadásul nem is kevés, egészen pontosan kétszáz – péntek éjjel az Apple kiadta a az iOS 14.2-es frissítését, amihez rögtön hozzá is csaptak több új, színes és vicces emojit.


A listában találunk fekete macskát, mormotát, katonai sisakot, olaszos ujj-összecsippentést, tüdőt, szamurájt és dodót is – utóbbi egy több mint 300 éve kipusztult madárfaj. A teljes lista amúgy az hangulatjelek online tudástárában, az Emojipediában böngészhető.

És hogy pontosan miként juthatunk hozzá a legújabb hangulatjelekhez? Az új szoftver a hagyományos módon telepíthető, egyszerűen a telefon általános beállításai közt keressük meg a Szoftverfrissítés menüpontot.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk