Kisebb fricska az Apple-nek.


Elég nagy visszhangot váltott ki az Apple legújabb, október 13-i termékbemutatója, amikor is kiderült, hogy a négy különböző modellt számláló iPhone 12 családból a gyártó kispórolta a töltőfejet és fülhallgatót a telefonok mellől. Az Apple szerint így a csomagolás kisebb, és jobban támogatja a cég környezetvédelmi törekvéseit.

A Xiaomi nem tétovázott sokat, hogy odaszúrjon az amúgy még mindig a világ legértékesebb márkájaként villogó Apple-nek. A kínai gyártó hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy bár egyik legújabb készülékük, a Mi 10T Lite európai piacra érkező variánsa, elődjeihez képest 60 százalékkal kevesebb műanyagot tartalmaz, az alapvető tartozéknak számító töltő azonban megmarad. A Xiaomi fülest már jó ideje nem csomagol a mobiljai mellé, tokot viszont mindig kapnak a felhasználók, és nem lesz ez másképp a Mi 10T Lite esetében sem.

Friss

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3+1 ötlet a fokhagyma felhasználására

A fokhagyma antioxidánsokban és természetes antibiotikumokban gazdag egészséges zöldség. Hogyan használhatnánk fel minél sokrétűbben a hétköznapokban?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk