Óriási kultusz épült az Apple-termékek köré, ami abból is látszik, hogy egy-egy új darab bemutatója előtt akár már hónapokkal is sejthető – belsős informátorok nélkül –, hogy milyen plusz funkciókat kap az adott termék.


Nincs ez másképp a világmárka legújabb csúcsmodell telefonjaival, az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max-szal sem, amelyek minden valószínűséggel, az eddigi szériáktól eltérően, sokkal jobb képernyővel érkeznek meg a piacra – erre a következtetésre juthatunk legalábbis az iparági szivárogtató, Ross Young egyik legfrissebb Twitter-bejegyzéséből.


A posztból kiderül, hogy az Apple két legújabb nagydobása 120Hz-s képfrissítéssel lesz majd kapható, valamint, hogy a Huawei Mate 40, a Samsung Galaxy Fold 2 és a Samsung Galaxy Note 20 Plus, illetve az Ultra is ilyen panellel érkezik majd.

Friss

Joe Exotic árverésre bocsájtja a Tigrisvilágban látott ruháit

Mindezt a rácsok mögül.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk