Tom Dixon Rock Dumbbell súlyzó

Hobbi, boldogsághormon-forrás, feszültséglevezetés, immunerősítés: a sport vitathatatlanul a lételemünk, különösen olyan időkben, amikor fontos, hogy megőrizzük a legjobb formánkat. Szerencsére a dizájnerek segítenek abban, hogy a stílust akkor se kelljen nélkülöznünk, amikor valami izzasztóba fogunk – ezúttal gyönyörű és praktikus sportfelszereléseket gyűjtöttünk össze.


Beltéri tájfutás: NordicTrack Commercial 2950

Az otthonra is megvásárolható futópadok királya az a NordicTrack modell, amellyel virtuálisan egy pillanat alatt kiszabadulhatunk a négy fal közül. A pad kényelmes, találunk rajta pulzusmérőt, és a funkciói is könnyen kezelhetőek, de a lényeg a képernyőben van: több száz edzésprogramot érhetünk el, melyek világörökségi helyszínek, nagyvárosok vagy épp csodás tengerpartok mentén vezetnek végig bennünket. A kamera a mi szemszögünket veszi fel, így téve személyessé az élményt, az edzés hatékonyságát pedig egy, a tájban „előttünk" futó, tanácsokat adó edző segíti.

Dizájner súlyzó: Tom Dixon Rock Dumbbell

\u200bTom Dixon s\u00falyz\u00f3

Tom Dixon súlyzó

Tom Dixon

Tom Dixon, a formatervezés nagymestere nem áll meg otthonunk berendezésénél, egy stílusos kézi súlyzót is megálmodott a házi konditermünkbe. A 2,5 kg-os tömb azt nyújtja, amit várunk tőle: nehéz. Cserébe viszont kézzel faragott márványból készült, gyönyörű árnyalatokkal és erezettséggel, így az otthonunk dísze is lehet, amellett, hogy sporteszközként funkcionál.

Futócipő űrszemétből: Nike Space Hippie

Nike zero waste sportcip\u0151

Nike

Nike zero waste sportcipő

A Nike legújabb sportcipőjét a Mars inspirálta, ahol az első telepeseknek bizonyára szűkös készletek állnak majd rendelkezésükre. A tervezők megmutatják, hogy akár űrszemétből is lehet „gyémántot faragni", illetve ebben az esetben a földi műanyaghulladékból csúcskategóriás lábbelit készíteni a zero waste jegyében. Pillekönnyű, jól szellőző és kényelmes, ahogy egy jó sportcipőtől elvárjuk. Otthoni edzéshez is kiváló, és terepre is kimerészkedhetünk benne.

Önkifejező okosóra: Kate Spade Scallop Smartwatch 2

\u200b\u200bKate Spade okos\u00f3ra

Kate Spade okosóra

Kate Spade

A Kate Spade sportórája nemcsak a dizájnos külsejével, de okos beltartalmával is segít, hogy ne csak meghozza, de meg is tartsa a kedvünket a mozgáshoz. Mindent tud, amit a kategóriájában kell: pulzust és lépést számlál, zenét játszik, és az már csak ráadás, hogy a hátterét az outfitünkhöz illően váltogathatjuk. A Google által fejlesztett Wear OS-t futtatja (de iPhone-nal is kompatibilis), így akár futás közben is lediktálhatjuk a gondolatainkat a Google Assistantnek.

Medúzaemelő: Versace Home Barocco Kettlebell

Versace Home Barocco Kettlebell

Versace Home Barocco Kettlebell

Versace

Súlyokból sosem elég az otthoni edzéshez, és ezúttal a Versace sem hagy cserben minket ezen a téren. A kettlebell óriási rajongótábornak örvend, számtalan verziót vásárolhatunk, de egyik sem olyan látványos, mint ez az ikonikus Medúza-fejes domborművel ellátott 10 kg-os modell. Ha épp nem gyúrunk, látványos statement darabként akár a nappaliba is illik.

A figyelmetekbe ajánljuk