Egyszer már úgy tűnt, hogy a szeptemberi Apple Event lesz a bemutató időpontja, de most maga a cég is megerősítette a dátumot.


Az idei iPhone-bemutató valamivel később van a szokásosnál, mivel az Apple már júliusban azt nyilatkozta, hogy az eszköz nem jelenik meg szeptemberben. A csúsztatást valószínűleg a koronavírus-járvány okozta, ahogy sok más cégnél. De azért a gyártó mégsem ült teljesen a babérjain: szeptember közepén már bemutatták az új Apple órákat és iPadeket. És most, kevesebb mint egy héten belül jön az iPhone 12.


„Szia, Sebesség."


Ezzel a köszöntéssel jelentette be a cég, hogy az idei eseményt október 13-án tartják meg.

A pletykák szerint az iPhone 12 várhatóan új, négyzet alakú élekkel (valószínűleg hasonló, mint az iPad Pro) és 5G hálózattal lesz felszerelve. Állítólag négy különböző modell is lesz, köztük egy új, 5,4 hüvelykes (amely kisebb lenne, mint az iPhone 11 Pro) és egy 6,7 hüvelykes méret (ami az eddigi legnagyobb iPhone lenne). Illetve 120Hz-s képfrissítéssel zakatol majd. Természetesen ezek csak találgatások.

Október 13-án okosabbak leszünk.

(Verge)

Friss

Steven Spielberg a Netflixre fog filmeket gyártani

Pár éve még nagy kritikusa volt annak, hogy a Netflix filmjei jelölhetők legyenek Oscarra, most akár segíthet is nekik Oscart nyerni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy fellépés erejéig újból összeállt a Backstreet Boys és az 'N Sync fele

A Pride hónap alkalmából lépett fel a Backstreet Boys.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így lehetünk teljesek egyedül is

Az egyedüllét nehéz munka. Van néhány tippünk arra, hogyan lehet mégis élvezni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk