A nagy dobás és A híres Ron Burgundy legendája rendezőjének új filmjében benne lesz gyakorlatilag mindenki, aki számít Leonardo DiCapriotól egészen Ariana Grandéig.Adam McKay olyan komédiákkal futott be, mint A híres Ron Burgundy legendája, a Taplógáz, a Tesó-tusa, vagy a Pancser police, a gazdasági világválságról szóló A nagy dobással és az Alelnökkel egy fokkal komolyabb vizekre evezett. Következő, Netflixre érkező filmjéhez pedig sikerült megnyernie Hollywood krémjét.

A film fontosabb szerepeit ugyanis Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel (Yesterday), Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry, Tomer Sisley (Largo Winch, Messiás) és Rob Morgan (Mudbound, Stranger Things, Daredevil, Isten nélkül) fogja alakítani. DiCapriot és Hill korábban egyébként A Wall Street farkasában láthattuk együtt.

A Don't Look Up című film arról fog szólni, hogy egy Lawrence által alakított csillagász felfedez egy hatalmas aszteroidát, ami a Föld felé közeleg. Egy csapatnyi tudóssal útra kel, hogy közölje az emberekkel, hogy nagy a baj és közeleg a vég, de az emberek nem igazán hiszik el, sokakat pedig szimplán csak nem érdekel. Ezt a premissza alapján könnyű kikövetkeztetni, hogy a film valószínűleg áthallásosan a klímaváltozásról fog szólni.

Friss

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3+1 ötlet a fokhagyma felhasználására

A fokhagyma antioxidánsokban és természetes antibiotikumokban gazdag egészséges zöldség. Hogyan használhatnánk fel minél sokrétűbben a hétköznapokban?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk