Egy rosszul sikerült robbanás miatt üvegszilánk repült az Oscar-díjas színésznő szemébe, így rövid időre le kellett állítani Don't Look Now címet viselő politikai szatíra forgatását.


A Netflix-filmben olyan sztárokkal dolgozik együtt Lawrence, mint Leonardo DiCaprio, Timothée Chalamet és Ariana Grande. A hétvégén rögzített jelenetek során a színésznő karaktere – egy csillagász – körül felrobbant valami. Ennek a jelenetnek eredetileg semmilyen problémát nem kellett volna okoznia, ám ez végül mégsem így történt:

a szimulált robbanás során szétrepedt egy üveg, melynek szilánkjai belecsapódtak Lawrence szemébe, így a stábnak aznapra szüneteltetniük kellett a forgatást

tudjuk meg a NME beszámolójából.

Belsős információk szerint a színésznőnek nem esett komolyabb baja, így a munkálatok hamarosan folytatódnak. Nem úgy, mint a Legendás állatok harmadik részének forgatása, ahol nem régen derült ki, hogy az egyik stábtag pozitív koronavírus-tesztje miatt bizonytalan ideig leállították a film forgatását.

Friss

UFOkról készít dokusorozatot JJ Abrams

A négy epizódos miniszéria címe szimplán csak UFO lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk