Már elkezdődött a forgatás, de csak egy jelenetet forgattak Depp részvételével, szóval nem kell sokat újraforgatni Mikkelsennel.


A napokban Johnny Depp bejelentette Instagramján, hogy a Warner Bros. kérésére otthagyja Gellert Grindelwald szerepét a Harry Potter-spin-off Legendás állatok-szériában. A stúdió valószínűleg azért tette ezt, mert a színész nemrég elvesztett egy rágalmazási pert egy brit lap ellenében. Depp rágalommal vádolta őket, amiért nőverőnek nevezték, a bíróság szerint viszont jogilag megalapozott volt így hivatkozni rá, a Warner pedig a rossz sajtó megakadályozása érdekében távozásra kérte az eddig a széria mindkét részében feltűnő sztárt.

Utódját hamar meg is találták. A Variety információ szerint a stúdió jelenleg Mads Mikkelsennel tárgyal, hogy vegye át Depptől Grindelwald főszerepét a folytatásban, ami jelenleg is forog. A dán színésznek nem kell sok jelenetet újraforgatni, elődje ugyanis mindössze egy jelenetben volt eddig mindössze. Mikkelsennek nem ez az első főgonosz szerepe nagy költségvetésű filmben: eljátszotta már a Doctor Strange és a Casino Royale rosszfiúját is korábban. Sőt emlékezetes antagonista volt a Hannibal című sorozatban is.

A figyelmetekbe ajánljuk