Nem először kényszerült kényszerszünetre a Harry Potter-univerzumban játszódó film csapara, most épp az egyik stábtag produkált pozitív koronavírus-tesztet.


Több mint egy éve kezdődött meg a Legendás állatok harmadik részének forgatása, ám a teljes filmipar leállásával ezt a filmet is elhalasztották. Bár a munkalátok nem rég újfent megindultak az Egyesült Királyságban, a forgatást ismét le kellett állítani. A koronavírusos stábtagot azonnal karanténba került, a munkálatokat pedig bizonytalan időre felfüggesztette a Warner Bros. – derül ki a Hollywood Reporter cikkéből.

A Harry Potter-spinoffra a koronavírustól függetlenül is rájár a rúd:

Johnny Depp botránya is megnehezítette a munkálatokat, ősszel derült ki, hogy a Golden Globe-díjas színész helyét – aki amúgy a film egyik legfontosabb szereplőjét, Gellert Grindelwaldot alakította az első két részben – Mads Mikkelsen veszi majd át.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk