Nem először kényszerült kényszerszünetre a Harry Potter-univerzumban játszódó film csapara, most épp az egyik stábtag produkált pozitív koronavírus-tesztet.


Több mint egy éve kezdődött meg a Legendás állatok harmadik részének forgatása, ám a teljes filmipar leállásával ezt a filmet is elhalasztották. Bár a munkalátok nem rég újfent megindultak az Egyesült Királyságban, a forgatást ismét le kellett állítani. A koronavírusos stábtagot azonnal karanténba került, a munkálatokat pedig bizonytalan időre felfüggesztette a Warner Bros. – derül ki a Hollywood Reporter cikkéből.

A Harry Potter-spinoffra a koronavírustól függetlenül is rájár a rúd:

Johnny Depp botránya is megnehezítette a munkálatokat, ősszel derült ki, hogy a Golden Globe-díjas színész helyét – aki amúgy a film egyik legfontosabb szereplőjét, Gellert Grindelwaldot alakította az első két részben – Mads Mikkelsen veszi majd át.

Friss

Lady Gaga lett a Dom Pérignon legújabb arca

Debütált a Dom Pérignon rosé 2005 limitált kiadású jeroboam palackja, amit nem mást, mint az többszörös Grammy - és Oscar-díjas énekesnő, Lady Gaga tervezett Nicola Formichetti divatigazgatóval.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk