robbie williams karácsonyi pulóverben fehér háttér előtt mosolyog

Mókás karácsonyi dalban villogtatja meg legendás humorát Robbie Williams. Az énekes a járványhelyzetet próbálja kicsit kellemesebbé tenni.


Az idei karácsony közel sem lesz olyan mint az eddigiek, hiszen a szeretet ünnepét nagyban beárnyékolja a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet. Ezt Robbie Williams is tudja, ám legújabb ünnepi dalában némi iróniával közelíti meg a világban uralkodó állapotokat, így oldva az emberek feszültségét karácsony előtt.

A „Can't Stop Christmas" című szerzemény mindenkit megnyugtat afelől, hogy a mikulás - a mi esetünkben a jézuska - idén is jönni fog, ám megtartja a javasolt távolságot, a fa alatt pedig kézfertőtlenítő is helyet kap majd. A dal szerint attól sem kell tartanunk, hogy nem fog élni bennünk a karácsonyi hangulat, hiszen elegendő bor társaságában az is borítékolható.

A humorizáló, de azért kicsit elgondolkodtató sorok mellett az énekes kellemes dallamokkal, és rádióbarát hangszereléssel ajándékoz meg minket „A karácsonyt nem lehet megállítani" című számában.

via Promotions

A figyelmetekbe ajánljuk