Mókás karácsonyi dalban villogtatja meg legendás humorát Robbie Williams. Az énekes a járványhelyzetet próbálja kicsit kellemesebbé tenni.


Az idei karácsony közel sem lesz olyan mint az eddigiek, hiszen a szeretet ünnepét nagyban beárnyékolja a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet. Ezt Robbie Williams is tudja, ám legújabb ünnepi dalában némi iróniával közelíti meg a világban uralkodó állapotokat, így oldva az emberek feszültségét karácsony előtt.

A „Can't Stop Christmas" című szerzemény mindenkit megnyugtat afelől, hogy a mikulás - a mi esetünkben a jézuska - idén is jönni fog, ám megtartja a javasolt távolságot, a fa alatt pedig kézfertőtlenítő is helyet kap majd. A dal szerint attól sem kell tartanunk, hogy nem fog élni bennünk a karácsonyi hangulat, hiszen elegendő bor társaságában az is borítékolható.

A humorizáló, de azért kicsit elgondolkodtató sorok mellett az énekes kellemes dallamokkal, és rádióbarát hangszereléssel ajándékoz meg minket „A karácsonyt nem lehet megállítani" című számában.

via Promotions

Friss

Lorna Simpson elképesztő portfóliót készített Rihannáról

Az Essence magazin 2021 első számában közli a portrésorozatot.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk