Majmok bolygója vagy Robbie Williamsről szóló életrajzi film? Ezt most nehéz eldönteni.


A Better Man című produkció azt akarja bemutatni, hogyan vált Robbie Williams zenei világsztárrá, azzá az emberré, akit ma ismerünk. Mesél a zenész-dalszerző démonjairól is, amelyekkel a reflektorfényben és magánéletében küzdött, de mindezt egy majomként?

Az európai filmpiac legelismertebb lapjai szerint egy CGI-jal animált majom fogja eljátszani Robbie Williamst.

A legnagyobb showman és a Rocketman című film rendezője, Michael Gracey korábban nem árult el semmilyen pontos információt arról miképp ábrázolják majd az énekest, annyit viszont hozzátett, hogy nagyon eredeti lesz. Ezzel nem vitatkozhatunk, ugyanis kevés olyan életrajzi filmet láttunk, amiben a főhőst egy állat alakítja.

Gracey arról is beszélt, emlékszik, gyerekkorában mindig az varázsolta el a moziban, ha azt mondhatta: „ilyet még soha nem láttam", ezért ő is ezt az élményt szeretné megadni a nézőknek, ami valószínűleg így is lesz.

(nme.com)

Friss

A kávé fogyasztás csökkenti a májbetegségek kialakulásának kockázatát

A Southamptoni és az Edinburghi Egyetem szakemberei szerint bármilyen típusú kávé fogyasztása összefüggésbe hozható a krónikus májbetegség kialakulásának a májbetegséggel kapcsolatos halálozásnak a csökkent kockázatával azokhoz képest, akik nem fogyasztanak kávét.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Próbáld ki te is ezt a nyári kapros uborkasaláta receptet!

Ebben a hőségben frissítő hatással bírhat a joghurtos uborkasaláta.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Közös filmet kapott Scooby-Doo! és Bátor, a gyáva kutya

Már az első előzetese is megérkezett a crossoverfilmnek.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk