Ezra Miller egy filmbemutatón.

Ezra Millert letartóztatták Hawaiin, mert állítólag hozzávágott egy széket egy nőhöz.


A KITV4 helyi hírtelevízió szerint az incidens kedden kora reggel történt egy magánháznál a Big Island alsó Puna kerületének Pahoa területén.

A tisztviselők szerint a Legendás állatok sztárja feldühödött, miután felszólították, hogy hagyja el a házat, és válaszul egy 26 éves nőt egy székkel dobott meg, amely a fején találta el, és egy fél centis vágást hagyott maga után. A nő a jelek szerint elutasította az orvosi ellátást.

Millert később letartóztatta és másodfokú testi sértéssel vádolta meg a Hawaii-szigeti rendőrség hajnali fél kettő körül. 4 óra körül aztán elengedték a színészt, a nyomozás folyamatban van.

Ez a második alkalom, hogy a hawaii rendőrség őrizetbe vette Millert. Március végén a sztárt rendbontásért és zaklatásért tartóztatták le egy karaoke bárban, miután állítólag trágárságokat kiabált a többi vendégre, elragadott egy mikrofont egy nőtől a dal közepén, és egy dartsozó férfi felé nyúlt.

Később 500 dolláros óvadék letétele után szabadon engedték.

A Page Six arról is beszámolt, hogy a hawaii hatóságok kevesebb mint egy hónap alatt 10 hívást kaptak Millerrel kapcsolatban, köztük egy házaspártól, akik azt állították, hogy a színész berontott a hálószobájukba, és azzal fenyegetőzött, hogy „eltemeti őket". A pár ezt követően távoltartási végzést kért, amit később ejtettek.

Az első letartóztatását követően a Warner Bros. vezetői rendkívüli megbeszélést tartottak Miller közelmúltbeli viselkedése miatt, beleértve az állítólagos összeomlását a The Flash forgatása közben, és úgy döntöttek, hogy szüneteltetik a színész összes közelgő projektjét.

Forrás: Papermag


A figyelmetekbe ajánljuk