Kezdődhet a Stranger Things 4. évadának forgatása!
Netflix

Kezdődhet a Stranger Things 4. évadának forgatása!

A forgatókönyv kész, a szereplők lelkesek – ha a koronavírus nem húzza újból keresztbe az alkotók számításait, jövőre már láthatjuk a legújabb évadot.


Márciusban éppen csak elkezdődött a Netflix egyik legsikeresebb sorozatának forgatása, de ahogy a filmiparban szinte minden, úgy a Stranger Things munkálatai is leálltak a koronavírus-járvány miatt. Pedig a rajongókat hónapok óta lázban tartja David Harbour karakterének sorsa (SPOILER: a cikk végén elmondjuk), a legjobb forgatókönyv szerint is úgy néz ki azonban, hogy a 4. évad csak 2021 elején kerülhet a nézők elé.

Apropó forgatókönyv: az írók hasznosan töltötték a karanténidőszakot, és már nyáron megosztották Twitteren a teljesen befejezett scriptet. Így minden adott, hogy újrakezdjék a forgatásokat, és a Deadline információi szerint már szeptember 28-án meg is kezdődik Grúziában. A készítők a legfélelmetesebb évadként harangozták be az új szériát.

Tehát az ígért SPOILER most következik.

Hooper él és virul Oroszországban (túlzás), a 4. évadban hasonló visszatérésre kell számítanunk, mint ahogyan a Gyűrűk Urában Gandalf született újjá. Ezt nem mi állítjuk, hanem a karaktert alakító David Harbour, aki szerint teljesen új emberként tér majd vissza a Szovjetunióból, és jelezte a rajongóknak, hogy készüljenek fel egy egészen más Hooperre. Ő mindenesetre nagyon várja.

Erről egyébként már februárban megosztottak egy rövid videót, de akkor még nem lehetett többet tudni Hooper sorsáról.

A figyelmetekbe ajánljuk