Jennifer Grey főszereplésével érkezik a Dirty Dancing folytatása – erősítette meg a Lionsgate stúdió vezérigazgatója, Jon Feltheimer.


A második résznél csak jobb lehet

„Pontosan olyan romantikus, nosztalgikus film lesz, amelyet a film rajongói várnak"

Ezt mondta Jon Feltheimer a bejelentés után. Nem említette külön, de valószínűleg az 1987-es eredeti filmklasszikusra gondolt, ugyanis 2004-ben készült egy Dirty Dancing 2, aminek azonban hatalmas bukás lett a vége. Nem úgy mint az első résznél: az 5 millió dollárba kerülő film 218 millió dollárt hozott a mozikban.

Ezentúl a filmben elhangzó (I've Had) The Time of My Life című szám elnyerte a Golden Globe-díjat és az Oscar-díjat is a legjobb eredeti dalnak járó filmzenéjéért, valamint Jennifer Grey-t és Patrick Swayze-t is jelölték mindkét díjra alakításukért.

Jennifer Grey lesz a főszereplő, valamint vezető producerként is igazgatja majd a film készülését. Mivel Patrick Swayze 2009-ben hasnyálmirigyrákban elhunyt, így őt sajnos nem láthatjuk újra a vásznon.

A film forgatásának és premierjének dátumát még nem hozták nyilvánosságra.

Forrrás: Deadline

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk