Egy részlet a Bridgerton család cíímű sorozatból.

Közeledik a tavasz, a világ talán legjelentősebb streaming-szolgáltatója, a Netflix az évszak első hónapjában pedig alaposan megörvendezteti népes rajongótáborát. A vállalat több sikersorozata is új évadot kap, de lesznek vadiúj produkciók is a kínálatban. Az alábbi cikkben négy olyan sorozatot mutatunk be, amely márciusban érkezik a Netflixre.


Azt hittem, ismerlek (2022. március 4.)

Az Azt hittem ismerlek című vadiúj krimi-thriller sorozat egy georgiai kisvárosban játszódik, ahol egy látszólag véletlenszerű erőszakos cselekmény események láncolatát indítja el, amely fenekestül felforgatja egy férfi és az édesanyja életét.

A sorozat főszereplői Toni Collette, David Wenham, Bella Heathcote, Jessica Barden, Omari Hardwick és Joe Dempsie lesznek.

Andy Warhol naplói (2022. március 9.)

Az Andy Warhol naplói című dokumentum-sorozat a névadó művész életét dolgozza fel. A melegségéről szóló nyilvános nyilatkozatától, vallási meggyőződésétől és néhány más aspektustól eltekintve Warhol személyisége 1987-ben bekövetkezett korai haláláig nagyrészt rejtélyes maradt.

Miután 1968-ban merényletet kíséreltek meg ellene, Warhol munkatársa és barátja, Pat Hackett naplóbejegyzéseket kezdett vezetni, amelyekben megörökítetta a beszélgetéseiket, és ezekből születtek meg a posztumusz megjelent memoárok, amelyek a Netflix sorozatát ihlették.

Formula 1: Hajsza a túlélésért 4. évad (2022. március 11.)

Visszatér a sorozat, amelynek sokak szerint hatalmas szerepe van abban, hogy a Száguldó cirkusz ismét visszatért a legnépszerűbb sportversenyek közé.

Ebben a dokuszériában az F1-csapatok legfeszültebb és legőszintébb kulisszatitkaiba nyerhetünk bepillantást, emellett a pilóták személyiségéről is teljesebb képet kaphatunk.

Mivel sokak szerint a 2021-es idény volt az F1-történetének egyik legjobb szezonja, a Hajsza a túlélésért 4. évada – amelynek az előzetese még nem jelent meg – minden eddiginél nagyobb izgalmakat ígér.

A Bridgerton család 2. évad (2022. március 25.)

A Bridgerton család 1. évada a Netflix eddigi legnézetteb sorozata, amely a megjelenését követő első 28 napos nézettségi ráta tekintetében, megelőzte a Stranger Things-et és a Vajákot is.

Idén márciusban végre visszatér a Julia Quinn-regények alapján készült sikersorozat, amelynek a munkálatait továbbra is Chris Van Dusen vezeti.

Külön jó hír a Bridgerton-rajongók számára, hogy ezen kívül még legalább két újabb évad és egy spin-off is készül.

Forrás: What’s On Netflix, Screenrant

A figyelmetekbe ajánljuk