A Netflix romantikus komédiájának folytatása még csak a hétvégén jött ki, de máris itt az előzetes a harmadik részhez. A streaming cég egyszerre forgatta a második és harmadik részt, így jövőre biztosan jön az újabb folytatás.


A héten debütált A csókfülke 2, aminek a vége finoman szólva is belengette a folytatást. Nem véletlenül, ugyanis biztosan érkezik már a harmadik rész, ezt pedig onnan tudjuk, hogy rég leforgott, és jelenleg az utómunkálatain dolgoznak, mint megtudta a Deadline. A két folytatást egyszerre forgatták le, vagyis tavaly augusztusban befejezték a hármas forgatását, akárcsak a másodikét.


THE KISSING BOOTH 3 Exclusive SNEAK PEEK | Netflix www.youtube.com


Ez azt jelenti, hogy a koronavírus-járvány miatti forgatások leállása, illetve egy esetleges újabb hullám sem fogja meggátolni azt, hogy jövőre biztosan érkezzen a film, 2021-ben tervezi ugyanis bemutatni a filmet a Netflix. A folytatásra természetesen visszatér az első kettő összes fontos szereplője, így a széria rajongói megnyugodhatnak. Sőt már mozgóképet is tudunk mutatni a folytatásból.

Friss

Fotó: Ceeces Travel / Unsplash

5+1 vörösbor nyárra, amiről még csak nem is hallottál

Az internetes keresőmotorok szerint az északi féltekén a BOR szóra az egész éves statisztikát tekintve november-január között keresünk rá leggyakrabban. Így, ha te is azon 10 százalék közé tartozol, aki nyáron is szívesen felbont néhanapján egy üveget, jó helyen jársz! Mutatunk is mindjárt néhány kihagyhatatlan nyári vörösbort.


TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk