A Pókember-filmek sztárja ezúttal sötétebb és erőszakosabb vizekre evezett a könnyed képregényfilmek után.A Netflix új, Mindig az ördöggel című gótikus thrillerjében valóságos sztárparádét kapunk. Főbb szerepekben láthatjuk Tom Hollandet, Robert Pattinsont, Mia Wasikowskát, Jason Clarke-ot, Riley Keough-t, a Marvel-filmek Bucky-ját, Sebastian Stant és az Az Pennywise-át, Bill Skarsgardot. A producerek közt pedig Jake Gyllenhaal nevét is megtaláljuk.

A semmiből érkező és a streaming-szolgáltatón már most nézhető nagyszabású film a gonosz természetéről, generációs traumáról, mérgező férfiasságról, valamint az erőszak értelmetlenségéről szól. A történet a II. világháború és a vietnámi háború között játszódik több éven keresztül egy ijesztő, Isten háta mögötti züllött kisvárosban, ahol három család útja folyamatosan kereszteződik, miközben szeretteiket próbálják megvédeni sötét alakoktól.

Friss

Titkos kódok a Netflixen, melyekkel még több filmre bukkanhatsz

Netflixezni nehéz. Igen, nehéz. Megannyi alkotás közül kiválasztani a megfelelőt szinte képtelenség. Este ledőlsz a kanapédra és elhatározod, hogy egy fárasztó nap után megnézel valami jó kis filmet, majd eltelik fél óra és még mindig nem tudod mit nézz. Nem találod a megfelelőt, de talán ezzel a segítséggel könnyebb lesz.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk