georg rr martin

Hamarosan érkezhet a Trónok Harca folytatása!

Az író újra Westerosban van, jelentette be a saját blogján.


George R. R. Martin már 2010-ben befejezte az ötödik könyvét, a rajongók pedig azóta várnak a beígért hatodik fejezetre. Ugyan a könyvet világhírűvé tevő HBO már adott egy alternatív befejezést a történetnek, de azt kifejezetten pocséknak tartották, így nem csoda, hogy mindenki az író elbeszélésére kíváncsi.

Martinnak el kellett intéznie pár dolgot az önkéntes karanténba vonulása után, de most újra visszaköltözött a hegytetőn található kabinjába, és elmondása szerint újra Westerosban tölti mindennapjait.

Kicsit magyarázkodva megemlíti, hogy mindig is magányra volt szüksége az íráshoz. Ezért is vett régebben egy külön házat az utcája túloldalán, hogy amikor írni akar, elvonulhasson otthonról, mintha csak dolgozni menne. Aztán kezdtek beindulni a dolgok: e-mailek, telefonok, amikre először egy asszisztenst vett fel, majd lett belőlük öt.

Nem említi, de itt már nagyban beindulhatott az HBO-n futó sikersorozat.

Most azonban újra külön vonulva, éli a napjait, csak egy asszisztens tartja kézben az ügyeit, így teljes mértékben az írásra tud koncentrálni. Ezzel kapcsolatban így fogalmazott:

„Itt igen unalmas az életem. Az igazat megvallva, nincs is nagyon életem"


Ami részben szomorú, ám a rajongók nagy része örülhet, hiszen hamarosan megérkezhet a The Winds of Winter (A tél szelei) című hatodik kötet.

A figyelmetekbe ajánljuk