Emellett egy új plakáttal is megörvendeztetik a közönséget, amin az elképesztően aranyos bébi Yoda is szerepel.

A Mandalorian hatalmas népszerűségre tett szert tavaly az első évadával. A sorozat több tekintetben is úttörő volt: egyrészt a Disney streamingszolgáltatójának, a Disney+-nak az egyik első saját készítésű tartalma, másrészt az első élőszereplős Star Wars sorozat. Mostanra ez lett a Star Wars Disney-érájának legelismertebb alkotása.

2020. október 30-án, pénteken pedig érkezik a második évad.

A hírt az új plakáttal együtt a Star Wars hivatalos Twitter-profilja tette közzé, a szövegezése pedig halványan azt sugallja, hogy több epizód premierje is ezen a napon lesz. Az első évad részeit heti rendszerességgel tették elérhetővé, rendszerint szintén péntekenként.

Kérdés, hogy a Disney+ vált a heti epizódókról, és egyben ledarálhatják-e a rajongók az egész évadot. Üzletileg megkérdőjelezhető döntés lenne, mivel így kifejezetten a Mandalorian iránt érdeklődő előfizetőket nem tudnák hónapokra elkötelezni a streamingszolgáltató mellett.

Mindenesetre már nem sokat kell várnunk rá, hogy ez kiderüljön, és újra láthassuk bébi Yodát.

(Slashfilm)

Friss

NASA, ESA, STScI, Zili Shen (Yale), Pieter van Dokkum (Yale), Shany Danieli (IAS)

Sötét anyag nélküli galaxisra bukkant a Hubble

A sötét anyag minden kétséget kizáró hiányát azonosította az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA Hubble űrteleszkópja egy ultradiffúz galaxisban (UDG).

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Hazánkban forgatják a népszerű Netflix-sorozat következő évadát

Midsommar, Árnyék és Csont, Borderlands pár szuperprodukció, amit a közelmúltban forgattak hazánkban, és úgy tűnik nincs megállás!
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk