A Disney+ két nagyágyúval szállt be a streamingversenybe, a Star Wars- és a Marvel-univerzummal. Előbbi elindult a The Mandaloriannel, utóbbi viszont kérdéses, mikor tud debütálni a csatornán. A koronavírus-járványnak köszönhetően ugyanis biztosan csúszik a Sólyom minisorozat premierje.


Eddig is futott ugyan Marvel képregényen alapuló sorozat, de eddig többnyire csak utaltak a filmekre, és nem nagyon láthattuk a filmes szuperhősöket átjárni a kisképernyőre. A Disney+ streamingplatform viszont változtatásra készül: a filmeken megismert hősök ugyanis külön sorozatot kaptak a filmben őket megformáló színészekkel.

A koronavírus a Marvelnek is betett

Az első ilyen minisorozat most augusztusban indult volna A Sólyom és a Tél Katonája címmel a két, Amerika kapitány- és Bosszúlállók-filmekben feltűnő mellékkarakter közös kalandjairól a Végjáték után, de hivatalosan is kikerült a bemutatónaptárból és kérdéses, hogy mikor tudják egyáltalán befejezni a forgatását – tudta meg a TVLine.

A sorozat ugyanis még javában forgott Prágában március 10-én, amikor kénytelenek voltak leállítani a forgatást a koronavírus-járvány miatt. A munkát azóta sem tudták folytatni, így egyelőre nem tudják, mikor sikerül befejezni a sorozatot – éppen ezért nincs is még újabb premierdátuma.

Ugyanakkor a Skarlát boszorkány és Vízió által fémjelzett WandaVision decemberi premierdátuma továbbra is fixnek tűnik, ahogy a Loki-sorozatot is jövőre igéri továbbra is a Disney.

A Star Wars-univerzum sikersorozatának, a The Mandaloriannek a második évada szintén októberben érkezik a tervek szerint.

Friss

Top 5 leggazdagabb színésznő a világon

Ki minden idők leggazdagabb színésznője? A Forbes elkészítette a top 10-es listát, akárcsak a férfi színészekről.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megnézed ezt a videót és megérted, miért Pogba a franciák vezére

A jó vezetőnek mindenkihez van egy jó szava, a francia középpályásnak egy külön kézfogása is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így tároljunk élelmiszereket ebben a hőségben

Az élelmiszerek megfelelő tárolása kulcsfontosságú lehet egészségünk megőrzésében, különösen a nyári időszakban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk