Sorozatot fejlesztenek viszonylag új karakterükből a Disney+-ra, főszereplőjük már van.


Hosszú és alapos kutatás után a Marvel megtalálta a Ms. Marvel című készülő Disney+ sorozatuk címszereplőjét.

A gyakorlatilag ismeretlen, 18 éves Iman Vellanira esett a választás. Ezzel pedig ő lesz a Marvel-moziuniverzum első muszlim szuperhőse.

A színésznő Instagramján csak annyit reagált a hírre, hogy nem jut szóhoz az örömtől és nagyon izgatott. A széria vezetőírója Bisha K. Ali lesz, akinek a Négy esküvő és egy temetés sorozatadaptációját is köszönhetjük. A karakter valószínűleg fel fog bukkani időnként a filmekben is – írja a Deadline.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Speechless and excited! Wish me luck. ❤️ #msmarvel

Iman Vellani (@imanvellani) által megosztott bejegyzés,

Ms. Marvel egyébként egy viszonylag új karakter a képregényfüzetekben, de gyorsan a Marvel-rajongók egyik nagy kedvencévé vált. A pakisztáni-amerikai lány, akinek Kamala Khan az eredeti neve, hatalmas szuperhősrajongó, csak ő nem fiktív hősökért, hanem a Bosszúállók tagjaiért rajong, akik léteznek az ő valóságában. Aztán egy nap elkezdett szuperképességeket tapasztalni magán, ezzel pedig egy álma vált valóra, hisz maga is csatlakozhatott kedvenceihez.


Friss

Súlyos következményei lesznek, ha nem változik meg a globális élelmiszer-ellátás

Az élelmiszer-ellátás érdekében egyre nagyobb földterületeket használnak fel mezőgazdasági célokra, ami jelentősen megnöveli a Föld felmelegedését az ezzel járó károsanyag-kibocsátások miatt – figyelmeztettek az Arizonai Állami Egyetem kutatói egy idén megjelent kutatásban.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk