tobey maguira

Tobey Maguire és Andrew Garfield is benne lesz az új Pókemberben

Úgy tűnik, hogy a Marvel Studios elirigyelte a Sony sikerét a Pókember: Irány a Pókverzum!-mal.


Egy ideje egyre nyilvánvalóbb jelei vannak annak, hogy a Marvel Cinematic Universe is belevág a multiverzum dologba, amit a Pókember: Irány a Pókverzum! sikeresen megismertetett már a mozinézőkkel. Például a hálószövő hős új élőszereplős kalandjában visszatér Jamie Foxx Electroja a 2014-es A csodálatos Pókemberből, továbbá enne lesz Doctor Strange is, akinek a következő filmjének címében szerepel is a multiverzum szó. De ha ez nem lenne elég, a WandaVision is látszólag egy párhuzamos valóságban játszódik, emellett Skarlát Boszorkány is szerepelni fog a Doctor Strange folytatásában.

Ha eddig bármi kétségünk lett volna ezt illetően, akkor az ilyen téren rendre jól értesült Collider megtudta, hogy Foxx mellett visszatér Andrew Garfield is abból a szériából. Mi több, hamarosan megállapodásra jutnak Tobey Maguire-rel is, hogy újra eljátssza Peter Parkert a közelgő filmben, Kirsten Dunsttal pedig már már meg is állapodtak.

Ők ugye az első élőszereplős franchise-nak voltak a főszereplői. Másik ismerős az első trilógiából Alfred Molina, aki ismét Doctor Octopus lesz. Emma Stone visszatérésére is lehet számítani, bár most terhessége miatt valószínűleg megoldást keresnek rá, hogy szerepelhessen ő is a harmadik Marvel Studios Pókemberben.

Vagyis annyit már sejthetünk az új Pókember-film sztorijából, hogy valószínűleg összecsúsznak majd a párhuzamos valóságok és találkozni fognak egymással a különböző eddigi szériák karakterei. Peter Parker találkozik majd a többi Peter Parkerrel, azok ellenségeivel is. Ha csak fele olyan szórakoztató lesz, mint az animációs verzió, akkor nem panaszkodhatunk, az biztos.

Kíváncsian várjuk, hogy ez majd megnyitja-e az ajtót az élőszereplős Miles Morales előtt is, aki videójátékban, képregényekben, illetve mostmár animációs formában is nagyon népszerű Pókemberként. Az sem kizárt, hogy a Sony és a Marvel ezzel próbálja megoldani, hogy közös megállapodásuk lejárta után akár mindkét stúdiónak lehessen egy saját élőszereplős verziója a karakterből, amik megférnek egymás mellett, a Disney pedig továbbra is licencelheti a karaktert saját filmjeihez. Ez persze még a jövő zenéje.

A figyelmetekbe ajánljuk