A Disney+ és a Marvel új sorozatában a Star Wars-filmek sztárja lesz majd a címszereplő antihős.


A Deadline információi szerint a Marvel Studios és Oscar Isaac jelenleg arról tárgyal, hogy a színész csatlakozzon a szuperhősös mozgókép-univerzumhoz. Ha minden a rendjén megy, akkor Isaac Holdlovagot fogja játszani egy Disney+-sorozatban, melyben ő lesz a főszereplő, meg persze vélhetően más Marvel-filmekben is a jövőben. A szériának van már vezető írója Jeremy Slater személyében, ő a The Umbrella Academyt adaptálta korábban a Netflixnek, így van tapasztalata képregények filmes feldolgozásában.

A karakter egyébként egy Marc Specter nevű tengerészgyalogos, akit zsoldosvezér főnöke az Egyiptomi sivatagban hagy meghalni, de segítségére siet az ősi egyiptomi holdisten, Khonszu, új életet lehelve belé Holdlovagként. Azóta pedig a szolgálója és bosszúállója. Amolyan antihős.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk