Chris Evans

Újra összeáll a legutolsó két Amerika kapitány- és a Bosszúállók-film rendező- és írópárosa a visszavonult Amerika kapitánnyal, Chris Evansszel, hogy tető alá hozzanak egy Ryan Gosling főszereplésével készülő új kém franchise-t. Evans lesz az első film főgonosza.


Filmadaptáció készült Mark Greaney 2007-es kémthrilleréből, a The Gray Manből a Netflix jóvoltából, amit egy franchise nyitányának szánnak, és a James Bond-filmekhez hasonlítanak. A projektet Anthony és Joe Russo fogja rendezni, a forgatókönyvért Christopher Markus és Stephen McFeely felel, a főgonosz pedig Chris Evans lesz – írja az A.V. Club.

Újra együtt a Marvel-nagycsapat

Ez a projekt amolyan Marveles osztálytalálkozó, ugyanis ők mind együtt dolgoztak az Amerika kapitány: A tél katonáján, az Amerika kapitány: Polgárháborún, továbbá a Bosszúállók: Végtelen háborún és a Bosszúállók: Végjátékon.

A széria főszereplője viszont Ryan Gosling lesz, aki a folytatásokra is visszatér, azt egyelőre még nem tudni, hogy Evans karaktere csak egy film erejéig szerepel-e majd, vagy ő is visszatér a későbbi filmekben – már amennyiben siker lesz az első film, és folytatások is érkeznek a premiert követően.

Ez egyébként a Russo-testvérek második együttműködése a Netflix-szel, Tyler Rake: A kimenekítés című filmjük (amiről mi is írtunk itt) a legnézettebb sajátgyártású filmje volt a platformnak, így gyümölcsözőnek tűnik a kooperáció. Érdekesség még, hogy az említett film főszereplője Chris Hemsworth volt, aki szintén a Marvel-filmeken dolgozott együtt a rendezőpárossal – úgy tűnik, a filmesek és a színészek sem nagyon tudnak elszakadni szuperhősmozijaiktól.

A The Gray Mant januárban tervezik elkezdeni forgatni. Gosling egy Court Gentry nevű szabadúszó bérgyilkost játszik majd a filmben, aki volt CIA-s kollégájával, Lloyd Hansennel néz szembe, őt játssza a filmben Evans. Pontosan nem tudni még, mikor érkezik a film.

A figyelmetekbe ajánljuk