Ráadásul történelmi jelentőségű lesz a produkció, hiszen ez lesz a világ első immersive tévésorozata.

Szeptember 14-én mutatják be a The Third Day, vagyis A harmadik napon című, összesen 2x3 részes minisorozatot, mely a HBO és a Sky közös produkciója. A széria főszereplője Jude Law lesz, aki egy, a brit partok közelében található titokzatos szigetre elvonult férfit alakít majd, aki összetalálkozik egy olyan csoport tagjaival, akik bármire képesek azért, hogy megőrizzék hagyományaikat.

A Sorozatjunkie beszámolója szerint a két félévadra bontott sorozat első része a Nyár nevet viseli, mely Law karakterét követi, a Tél című második félévad pedig a másik főszereplőt alakító Naomie Harris történetét meséli el.

A produkció különlegessége, hogy ez lesz a világ első immersive tévésorozata, melyben a nézők is részt vehetnek, az két háromrészes félévadot ugyanis egy élő színházi esemény köti majd össze.

Persze az is lehet, hogy ebből végül semmi nem lesz, hiszen a koronavírus-járvány még közbeszólhat.


Friss

Titkos kódok a Netflixen, melyekkel még több filmre bukkanhatsz

Netflixezni nehéz. Igen, nehéz. Megannyi alkotás közül kiválasztani a megfelelőt szinte képtelenség. Este ledőlsz a kanapédra és elhatározod, hogy egy fárasztó nap után megnézel valami jó kis filmet, majd eltelik fél óra és még mindig nem tudod mit nézz. Nem találod a megfelelőt, de talán ezzel a segítséggel könnyebb lesz.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk