A Jurassic World-trilógia befejező darabjának is betett a koronavírus-járvány.


Ahogy a legtöbb filmet, úgy a Jurassic World: Dominion címen futó új Jurassic Park-filmet is elérte a koronavírus-járvánnyal, a bemutatókat érintő változáshullám. A trilógia befejező részét eredetileg jövő nyáron mutatták volna be, a Universal viszont úgy döntött, hogy egy évvel elhalasztja a premiert, így csak 2022 június 10-én láthatjuk majd leghamarabb.

A Deadline értesülései szerint a forgatást három hét múlva befejezik, ami a járvány ellenére is zavartalanul zajlott, így nem arról van szó, hogy nem tudnák időben befejezni. Szimplán a stúdió biztosra megy a Tenet bevételének összegét látva, mivel gyakorlatilag a legnagyobb franchise-járól van szó, ami eddig 5 milliárdot hozott a kasszájukba. Éppen ezért mindenképpen olyan időszakban szeretnék bemutatni a filmet, amikor már minden visszaállt a rendes kerékvágásra és az emberek újra tömegesen járnak mozikba.

A dátumváltozást egy új plakáttal jelentették be, amin már 2022 szerepel. A új trilógia befejezőrészére visszatér majd az eredeti három főszereplője, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is, az előző kettő két főszereplője, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett természetesen.

Friss

Kóstolójegyzetek: íme egy regény a bor szerelmeseinek

A cím megtévesztő lehet, de Anne Burchett regénye fikciós.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk