dino ordít a vulkán miatt

A Jurassic World-trilógia befejező darabjának is betett a koronavírus-járvány.


Ahogy a legtöbb filmet, úgy a Jurassic World: Dominion címen futó új Jurassic Park-filmet is elérte a koronavírus-járvánnyal, a bemutatókat érintő változáshullám. A trilógia befejező részét eredetileg jövő nyáron mutatták volna be, a Universal viszont úgy döntött, hogy egy évvel elhalasztja a premiert, így csak 2022 június 10-én láthatjuk majd leghamarabb.

A Deadline értesülései szerint a forgatást három hét múlva befejezik, ami a járvány ellenére is zavartalanul zajlott, így nem arról van szó, hogy nem tudnák időben befejezni. Szimplán a stúdió biztosra megy a Tenet bevételének összegét látva, mivel gyakorlatilag a legnagyobb franchise-járól van szó, ami eddig 5 milliárdot hozott a kasszájukba. Éppen ezért mindenképpen olyan időszakban szeretnék bemutatni a filmet, amikor már minden visszaállt a rendes kerékvágásra és az emberek újra tömegesen járnak mozikba.

A dátumváltozást egy új plakáttal jelentették be, amin már 2022 szerepel. A új trilógia befejezőrészére visszatér majd az eredeti három főszereplője, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is, az előző kettő két főszereplője, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett természetesen.

A figyelmetekbe ajánljuk