Megérkezett az első előzetes a Netflix Jurassic Park sorozatához. Borzongató.A Netflix Steven Spielberggel és a Jurassic World-filmek írójával, továbbá az első és a hamarosan érkező harmadiknak a rendezőjével, Colin Trevorrow-val közösen animációs sorozattá fejlesztette a dinoszauruszos franchise-t. A Jurassic World: Krétakori tábor címet kapó széria az első Jurassic World eseményei idején játszódik, amikor hat gyerek Isla Nublaron táborozik a park jóvoltából.

Aztán persze megtörténik, ami a dinó parkos filmekben történni szokott, az őslények elszabadulnak, a hat gyereknek pedig össze kell fognia a túlélésért. Mivel az első előzetes alapján főleg gyerekeket céloz a sorozat, nagy kérdés, hogy bárki életét veszti-e a kaland során. Az is furcsa lenne, ha igen, az is, ha nem.

Friss

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért fáj annyira a visszautasítás

Előfordulhat, hogy nem kerültünk be az iskolai sportcsapatba, vagy épp szakítottak velünk. Ilyenkor nagyon fáj a visszautasítás érzése. Vajon miért?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk