Egyórás különkiadással, egy epizód erejéig visszatér Tina Fey vígjátéksorozata. Most mutatunk belőle egy kis ízelítőt.


Hét évvel ezelőtt ért véget Tina Fey többszörös Golden Globe- és Emmy-díjas vígjátéksorozata, az A stúdió (30 Rock). A történet most egy különleges egyórás epizód erejéig visszatér az NBC-re, részben a csatorna új streamingszolgáltatásának, a Peacocknak a promóciójaként. Az epizód helyi idő szerint július 16-án, vagyis tegnap este került adásba az NBC-n, ezután kerül majd fel a Peacockra a sorozat összes többi epizódjával együtt.

30 ROCK: A ONE TIME SPECIAL Official Teaser Trailer (HD) Tina Fey www.youtube.com

Megérkezett az első kedvcsináló is hozzá, ami alapján mostanában íródhatott és foroghatott az epizód, ugyanis akad a rövid előzetesben a koronavírus-járványra reflektáló poén is.

A különkiadásban visszatér az összes fontos szereplő, így látni fogjuk majd régi szerepében Alec Baldwint, Tracy Morgant, Jane Krakowskit és Jack McBrayert is.

Forrás: Pitchfork

Friss

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért fáj annyira a visszautasítás

Előfordulhat, hogy nem kerültünk be az iskolai sportcsapatba, vagy épp szakítottak velünk. Ilyenkor nagyon fáj a visszautasítás érzése. Vajon miért?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk