Az időjárás napról napra jobb, így hamarosan tényleg elérkezünk az év azon szakaszához, amikor hétvégéinket barátaink társaságában, bográcsozással, nevetéssel és kerti partikkal töltjük. Ezekhez mutatjuk most a legjobb lejátszási listákat.


Persze ezeknél a playlisteknél érdemes – és illik is – mindenki igényeit szem előtt tartani. Próbáljunk olyan összeállítást választani, amiben vegyesen találhatóak meg a stílusok és az előadók, hogy mindenkinek egy kicsit a kedvére tehessünk. Ennek megfelelően álljon itt a három legjobb lejátszási lista kertipartikhoz.

Summer Garden Party

Mára a lejátszási lista nevében is benne van, hogy ezt a playlistet kifejezetten nyári grillezésekhez, bulikhoz állították össze. A listában olyan előadók dalait találjuk meg, mint például Ed Sheeran, Lil Nas X vagy épp Rihanna. Az egyetlen probléma talán a Summer Garden Party-val, hogy nem túl hosszú, kevesebb mint négy órás. Persze ez ne szegje kedvünket, összeállításunk többi listájából lehet még pluszban választani.

Garden Party Mix (70s 80s 90s 00s 10s 20s)

Összejöhet akár három különböző generáció is, ebben a lejátszási listában ugyanis mindenki találni fog számára megfelelő dalt. Rita Ora, Madonna, Queen és Donna Summer mind megtalálhatóak ezen a playlisten, ráadásul listánk első szereplőjéhez képest itt a „játékidő" is sokkal hosszabb: 76 óra folyamatos muzsika.

Garden Party

Ezt a lejátszási listát azoknak ajánljuk, akik inkább a dallamosabb rockstílust preferálják. A Beatles, Elvis Presley és Billy Joel dalai is felcsendülnek ezen az összeállításon, tökéletes hangulatot kreálva ezzel egy beszélgetős, bográcsozós estéhez.

Friss

Hazánkban forgatják a népszerű Netflix-sorozat következő évadát

Midsommar, Árnyék és Csont, Borderlands pár szuperprodukció, amit a közelmúltban forgattak hazánkban, és úgy tűnik nincs megállás!
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért fáj annyira a visszautasítás

Előfordulhat, hogy nem kerültünk be az iskolai sportcsapatba, vagy épp szakítottak velünk. Ilyenkor nagyon fáj a visszautasítás érzése. Vajon miért?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk