A Doctor Who 15 éve indult újra Christopher Ecclestonnal a címszerepben. A színész viszont egy évad után kiszállt a sorozatból és azóta sem tért vissza semmilyen formában egészen mostanáig.


Pár éve egy nyilatkozatban azt mondta, hogy azért szállt ki, mert rossz kapcsolatot ápolt a sorozat akkori vezető írójával, Russel T. Davies-szel. Megfogadta magának, hogy soha többet nem dolgozik vele és a Doctor Who-ban sem fog soha szerepelni már. Még a sorozat 50. évfordulójára sem tért vissza a többi Doktorral ellentétben. Úgy tűnik, az utóbbi években megenyhült.

A Big Finish nevű cég 1999 óta gyárt rendszeresen Doctor Who hangjátékokat és most egy 12 epizódos széria erejéig sikerült meggyőznie Ecclestont, hogy újra eljátssza a kilencedik Doktor szerepét. A hangjátékszéria 2021 májusában érkezik.

Christopher Eccleston Returns as the Ninth Doctor | Doctor Who www.youtube.com

A Doctor Who egyébként 1963-ban indult hódító útjára és egészen 1989-ig ment a BBC-n. 1996-ban aztán készült egy nem túl sikeres tévéfilm, de csak 2005-ben sikerült újjéleszteni a sorozatot, ami azóta is nagy sikerrel megy újra egykori népszerűségének örvendve.

Friss

Hazánkban forgatják a népszerű Netflix-sorozat következő évadát

Midsommar, Árnyék és Csont, Borderlands pár szuperprodukció, amit a közelmúltban forgattak hazánkban, és úgy tűnik nincs megállás!
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért fáj annyira a visszautasítás

Előfordulhat, hogy nem kerültünk be az iskolai sportcsapatba, vagy épp szakítottak velünk. Ilyenkor nagyon fáj a visszautasítás érzése. Vajon miért?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk