Taylor Swiftnek új albuma van, és már meg is hallgathatod!

Taylor Swift váratlan ajándékkal lepte meg rajongóit. Az énekesnő tegnap mindenféle előzetes felhajtás nélkül bejelentette, hogy jön az új albuma. Ma pedig már meg is hallgathatjuk. A lemezen közreműködött a The National egyik tagja és Bon Iver is.


Taylor Swift legutóbbi albuma tavaly augusztus 23-án jelent meg Lover címmel, előtte pedig általában kétévente adott ki új lemezt. A rajongóinak ezúttal nem kell még egy évet várniuk új zenére, az énekesnő ugyanis tegnap Twitterén váratlanul bejelentette, hogy kész az új albuma, ma pedig már meg is hallgatható az összes nagy streamingplatformon.


A 16 dalt tartalmazó Folklore című új anyag a karantén alatt készült, és elég neves közreműködőkkel dolgozott rajta az énekesnő. A The National tagja és lemezeinek producere, a multiinstrumentalista Aaron Dessner 11 dalnak volt társszerzője és producere, egy számban közreműködik előadóként és társszerzőként Bon Iver, de lassan állandóvá váló producere, az egykori fan és mostani Bleachers frontember Jack Antonoff is, aki olyan eladók lemezein is dolgozott, mint Lorde, Lana Del Rey vagy St. Vincent.


A figyelmetekbe ajánljuk