Előző lemezének testvéralbuma, ugyanolyan váratlanul is jelent meg, mint az.


Ha a folklore volt az egyik kedvenc idei lemezed, akkor jó hírünk van, mert váratlanul megérkezett a folytatása. Taylor Swift tegnap este a semmiből megemlítette, hogy éjféltől kint az új albuma, amit születésnapja alkamából szán ajándékként rajongóinak. Gyakorlatilag idejük se volt felkészülni rá az embereknek, annyira váratlanul érkezett.

Az evermore című anyag a folklore testvéralbuma, mivel mindkettőhöz ugyanazokkal az alkotótársakkal dolgozott a dalokon. Az énekesnő azt is írta Twitterén, hogy általában ha kész egy album, mindig továbblép a következő korszakába, de annyira szeretett dalokat írni Aaron Dessner és Jack Antonoff producerrel a folklore-hoz, hogy végül úgy alakult, hogy két lemez is kijött a közös munkából.

Az albumon Dessner zenekara, a The National is közreműködik egy dal erejéig, de a közreműködők sora ezzel koránt sem ér véget. Vendégszerepel ezúttal is Bon Iver, akárcsak az előzőn, egy dalra pedig a Haim triója is beugrott. Az evermore 15 dalt tartalmaz, a különleges kiadáson pedig két bónuszdalt is találunk.

Friss

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3+1 ötlet a fokhagyma felhasználására

A fokhagyma antioxidánsokban és természetes antibiotikumokban gazdag egészséges zöldség. Hogyan használhatnánk fel minél sokrétűbben a hétköznapokban?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk