Igencsak elit klubhoz csatlakozott az amerikai énekes.


Taylor Swift legújabb meglepetésalbuma, a Folklore negyedik hete vezeti már Amerika legfontosabb lemezlistáját, a Billboard 200-at, ez pedig már a hatodik lemeze a hétből, ami legalább négy hétig vezette a listát. A Fearless 11, a Red 7, a Speak Now 6, az 1989 öt, a Reputation pedig szintén 4 hétig volt az Egyesült Államok egy hét alatt legtöbb eladást produkáló albuma. Ilyenre pedig nem volt példa 1999 óta.

Mindössze négy előadó volt képes ilyenre a Billboard lista 1956-ös létrejötte óta. Elvis Presley, a The Rolling Stones, és Garth Brooks szintén 6 lemezzel érte el ugyanezt, így ha a következő lemeze is négy hétig vezeti majd a lemezlistát, Swift megelőzi őket. Ugyanakkor a The Beatles rekordjától még nagyon messze van, a liverpooli banda 15 lemeze szerepelt összesen négy héten keresztül a lista élén. Egy biztos, Swift történelmet írt – írja a Billboard.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk