taylor swift azt mondja, hogy eeeee

A folklore című albumának dalairól beszél közreműködőivel, majd elő is adja azokat akusztikusan a Disney+ filmjében.Hatalmas siker eladások terén Taylor Swift karantén alatt kiadott meglepetésalbuma, a folklore, ráadásul kritikailag is az énekesnő munkásságának egyik legelismertebb darabja lett. A napokban kihirdették a Grammy-jelöléseket is, ami alapján a szakmai elismerés részét is kipipálhatjuk, valószínűleg tarolni fog a gálán. De a biztonság kedvéért azért Swift rátapos a gázra promóció terén, kijött ugyanis a Disney+-ra egy koncertfilmet is a lemez számaiból, amin közreműködőivel beszél arról, hogyan is készültek a dalok, majd elő is adják őket.

A film rögzíti az első alkalmat egyébként, amikor együtt adta elő a lemezt Swift az alkotótársaival. A koronavírus-járvány miatt ugyanis nem tudott egy helyiségben dolgozni alkotótársaival a popsztár. Gyakorlatilag mindenki külön dolgozott rajta otthon, videós összeköttetésben végig. A folklore-on a The National tag Aaron Dessnerrel és Jack Antonoff producerrel dolgozott, egy dal erejéig pedig Bon Iver is írt rá, ők mind szerepelnek a filmben is.

A folklore: the long pond studio sessions című film sajnos csak a Disney+-on érhető el, ami továbbra se elérhető Magyarországon. Cserébe viszont a filmben előadott verziókból egy koncertalbumot is kiadott kísérőként, amit megtalálhatunk az összes zenestreamingelő platformon már – számolt be róla a Pitchfork.

A figyelmetekbe ajánljuk