Vodka, gin, koktélok: mitől csípnek be a sztárok?

Itt a nyár, és a koronavírus után végre szórakozni is lehet. A meleg éjszakákon mindenkinek jólesik egy hűsítő long drink vagy koktél. De vajon mik a kedvencei a legnagyobb sztároknak? Néhányuk választása igencsak meglepő.Jennifer Anistont exférje különleges Margaritája ejtette rabul

Fotó: Netflix / Gyagyás gyilkosság

A Jóbarátok sztárjával még exférje, Justin Theroux szerettette meg a minőségi, hozzáadott cukrot nem tartalmazó tequilából készülő Margaritát. Aniston koktéljának az alapja a Don Julio 1942 tequila, amelynek ára elég borsos, Magyarországon 60 ezer forint körül juthatunk hozzá egy 7 decis üveghez. A Margaritát Aniston egy gyűszűnyi narancslikőrrel is megbolondítja.

Scarlett Johansson pezsgőzni szeret

Fotó: Instagram /@scarlettjohanssonofficial

Az amerikai színésznő az egyszerű és klasszikus stílust kedveli: ha teheti, pezsgőt iszik. Kedvenc italának már reklámszerződéseket is köszönhetett, hiszen a Moet&Chandon márkáknak is volt már a reklámarca

Justin Timberlake Pepino koktélt iszogat szívesen

Fotó: Instagram / @justintimberlake

A tequila sokak kedvence. A popsztár azonban egy nem mindennapi koktélban, a Pepinóban szereti fogyasztani a mexikói szeszt. A koktél elengedhetetlen összetevője a tequila mellett a Grand Marnier likőr, ananászlé és vékony uborkaszeletek.

Oprah a gránátalmaszirupos pezsgőre esküszik

Fotó: Instagram / @theoprahmagazine

Különlegesebb ízlése van minden idők egyik legsikeresebb tévés személyiségének. Oprah Winfrey kedvenc italának alapja a Martini rosé pezsgője, amit vodkával, gránátalmasziruppal és citromlével dob fel.

Taylor Swift vodka-kólával lazul el

Fotó: Instagram˛/ @taylorswift

Az amerikai popsztár jó ideig a reklámarca volt a Diet Coke-nak az USA-ban, így talán nem meglepő, hogy kedvenc italát is ezzel fogyasztja. Egyszerű választás, amely egyetlen bartenderen sem fog ki.

Kate Moss a párizsi Ritz hotelben talált rá kedvencére

Fotó: Instagram / @wheresmossy

Kate Moss kedvenc itala a French 76 koktélt, amelyet a párizsi Ritz Hotel Hemingway bárjában az esküvőjén kóstolt először. A koktél alapja a vodka, amelyet cukorral, ciromlével és pezsgővel mixelnek össze. Az egykori szupermodell szerint a Frech 76 nagyon rafinált ital, mert nem érezzük erősnek, de még is nagyon könnyű fejre lehet állni tőle.

Bono ír létére Jack Daniels kedvelő

YouTube

YouTube/ Rotary Club International's Work

A U2 sztárja a tiszta whisky mellett tette le a voksát, ám meglepő módon nem egy ír márka, hanem a Jack Daniels a kedvence. Bono emellett a whiskyben üzletet is lát. Két éve 50 millió eurót fektetett be egy Kildane megyei whisky-üzembe.

Rihanna Jameson whiskyt iszik gyömbérrel

Fotó: Instagram / @rihanarihana_

A szupersztár nem cifrázza túl. Rihanna a Jameson whiskyt kedveli gyömbérrel. Saját bevallás szerint gyakran vacsorához az étel mellé is ezt iszogatja az elegánsabb választásnak tűnő borok helyett.

J.K Rowling a klasszikus gin-tonic mellett teszi le a voksát

Fotó: Wikipedia/j.k rowling

Meglepő, de a Harry Potter könyvek szerzője nem a vajsört, hanem a klasszikus gin-tonicot kedveli. Az írónő egyszer egy kézzel írott jegyzetlapot is megosztott rajongóival, amelyen az szerepelt: „egy nagy gint akarok". Az ital beszerzése biztos nem jelent gondot neki, hiszen havonta nagyjából 6 millió fontot keres.

A figyelmetekbe ajánljuk