GinUP: különleges eseménnyel várják a látogatókat a Haris Parkban
Haris Park

GinUP: különleges eseménnyel várják a látogatókat a Haris Parkban

Május 25-én újraindul a már hagyománnyá vált nyáresti lazítás, a Haris Park GinUP gardenparty-sorozata lenyűgöző környezetben, Buda exkluzív találkozóhelyén. A Marczibányi tér ikonikus épületéhez tartozó hatezer négyzetméteres, lélegzetelállító kert árnyas fái alatt üdítő élmény kipihenni egy munkanap fáradalmait barátok, ismerős arcok társaságában, ahol könnyed hangulat, megkapó környezet és természetesen hűsítő italok várják az oda érkezőket.


Az idei nyár 3 GinUP alkalmat tartogat: május 25., június 15., július 13. – mindig szerdánként, 19:00 órától. A szervezők idén izgalmas újításokkal is érkeznek: a forró nyári estéken a hangulatot nemcsak az izgalmas DJ szettek adják, hanem Warm Up by Wallis Motor címmel „bemelegítő beszélgetésekkel” indul minden program Schiffer Miklós, a hazai társaság élet központi alakjának, a Wallis Motor márkanagykövetének vezetésével.

A beszélgetések során rendhagyó témákról, mindannyiunk életét érintő aktuális trendekről, felvetésekről, gazdasági vagy épp kulturális kérdésekről esik majd szó. A beszélgetőpartnerek között lesz Blaskó Nikolett, aki a trendekről és brandekről fog nyilatkozni, Szalay-Berzeviczy Attila, aki napjaink gazdasági trendjeit boncolgatja és helyezi hazai kontextusba, egy alkalommal pedig a MOME vendégelőadója tágítja a teret azzal kapcsolatos víziókkal, hogy mit tartogat számunkra a jövő.

Haris Park

Az est főszereplője ezen kívül természetesen idén is a Haris Gin, a Ház saját itala lesz, melyet akár tisztán, akár izgalmas koktélként is fogyaszthatunk. Az Opera Gin és a Haris Park kollaborációjából született italkükönlegesség páratlan mediterrán ízeket tartalmaz: sevillai narancs, grapefruit, kardamom és gyömbér gazdagítja a garantáltan frissítő italt.

Ha egy felhőtlen, nyár esti lazításra vágysz Buda elegáns törzshelyén, akkor vésd be a naptáradba mindhárom GinUP dátumot és regisztrálj előre, hogy biztosítsd a helyed. A garden party eseményre belépő nincsen, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött, amely a www.harispark/ginup oldalon lehetséges.

A vendégek kényelmes hazajutásáról a Haris Park partnere és a garden party sorozat támogatója, a Wallis Motor gondoskodik.

A figyelmetekbe ajánljuk