A hollywoodi színész csatlakozott George Clooney-hoz és David Beckhamhez: szeszes ital márkaarca lett.


Ryan Reynolds 2018-ban lett az Aviation American gint gyártó cég részvényese, amiből azóta szép kis profitot termelt a bankszámlájára. Ez is közrejátszott, hogy második helyezett lett idén a legjobban kereső színészek listáján.

Most tovább duzzasztotta vagyonát, hiszen a piacvezető Diaego szeszesital cég három másik márkával együtt 610 millió dollárért felvásárolta az összes részvényét.

A Diaego tulajdonosa, Ivan Menezes elmondása szerint sikerült egy újabb magas minőségű márkát megszerezni, ami hosszútávon biztosan nyereséges lesz, hiszen az emberek inkább kevesebb alkoholt fogyasztanak, de minőségit.

Az Aviation American az Egyesült Államok második legnépszerűbb ginje a prémium kategóriából, ezért nem engedték el teljesen Reynolds kezét: a cég arca lesz 10 évig, és már el is készültek az első képek a ginező filmsztárról.

A Deadpool sztárja ezzel olyan színészekhez csatlakozott, mint George Clooney vagy David Beckham, akik szintén márkaarcai voltak a legnagyobb szeszvállalatnak.

Forrás: BBC

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk