A sorozat a teljes karrierjét végigkíséri majd.A Netflix David Beckham produkciós cégével, a Studio 99-cel közösen készít egy dokumentumfilm-sorozatot, méghozzá az egykori futballista karrierjéről. A széria archív felvételek felhasználásával a múltba repít majd minket, közben pedig betekintést nyerhetünk Beckham mostani életébe és kapcsolatába családtagjaival is. A kamerák ugyanis családi összejövetelek idején is forogtak.

Emellett láthatjuk Beckhamet munka közben, az utóbbi években ugyanis jótékonysági munkát és létrehozott egy focicsapatot is az Egyesült Államokban, az Inter Miamit. Az epizódokban feltűnnek majd egykori csapattársai és híres barátai is, például James Corden – írja a Deadline.

Friss

Berecz Zsombor próbálhatta ki a világ első, hazai tervezésű okos vitorlásruháját

Tucatnyi nemzetközi textilkonferencia, két évnyi tervezés és fejlesztés, hónapokig tartó terméktesztelés és finomhangolás – így született meg a vitorlás közösség bevonásával a 878 professzionális vitorlásruházat, amely dupla innovációt rejt magában. Különleges tulajdonságokkal rendelkező, eddig szinte ismeretlen anyagból (grafén) készült a ruházat, másrészt a termékek olyan digitális megoldásokkal vannak felszerelve, melyre szintén nem volt példa a világ vitorlássportjában.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk