Az izomember, aki film nélkül lett 2019 legjobban fizetett színésze

Az izomember, aki film nélkül lett 2019 legjobban fizetett színésze

Dwayne Johnson hasonló bravúrt hajtott végre, mint George Clooney két éve.Clooney még 2018-ban úgy jött ez össze, hogy eladta a tequila cégét. Ami Johnsont illeti, 87,5 milliós bevételéből 23,5-öt a Netflix Red Notice című filmjének egyik szerepéért kapott, ami csak jövőre mutatnak be. A bevétele maradékát Project Rock nevű ruhakollekciójából szerezte.

A lista második helyére Ryan Reynolds került, aki 20 milliót kapott szintén a Red Notice-ért, további 20 milliót kapott a Six Underground – Hatan az alvilágból című Netflix filmért. Ezen kívül egy harmadik Netflix filmre is aláírt. A 2019 júliusától 2020 júliusáig számított időszakban összesen 71,5 millió dollárt keresett.

Ha megnézzük a teljes listát, megállapíthatjuk, hogy a Netflix-projektek elég jól fizetnek, a lista harmadik helyére Mark Wahlberg került, hála egy Netflix-film főszerepéért, továbbá két dokumentumfilm produceri munkálataiért cserébe a streaming platform számára. 58 milliót keresett összesen csak a Netflixtől.

Negyedik lett Ben Affleck két szerepnek hála 55 millióval, őt Vin Diesel követi a listán 54 millióval a Halálos iramban franchise-nak hála. A legjobb tízbe még befért sorrendben Akshay Kumar bollywoodi színész, a Hamilton című musical alkotója, Lin-Manuel Miranda, Will Smith, Adam Sandler, a sort pedig Jackie Chan zárja – írja a Variety.

A figyelmetekbe ajánljuk