john cena a the suicide squadban

Főszerepben John Cena, alkotója az új Öngyilkos osztag-film írója és rendezője.Eddig úgy volt, hogy James Gunn először a DC-hez tartozó Öngyilkos osztag folytatását, majd a Marveles A galaxis őrzői-trilógia befejező részét fejezi be. Nem túlzás tehát azt állítani, hogy a rendező eddig nagyon elfoglalt volt, hamarosan viszont még ennél is sűrűbbek lesznek a napjai.

Az író-rendező ugyanis előbbi egyik karakteréről, a Peacemakerről a karantén alatt unalmában írt egy 8 epizódos előzménysorozatot.

Az ötlettel aztán gyorsan meg is győzte az HBO-t, szóval John Cenával a főszerepben egy sorozaton is dolgozik majd másik két projektje mellett. A címszereplő amolyan szatírája Amerika kapitánynak. A képregényekben a karakter egy pacifista diplomata, aki erőszak segítségével próbál békét teremteni szuperhőskosztümben. Mindezt azért, mert tudat alatt szégyent érez apja miatt, aki koncentrációs táborban volt katona.

A The Peacemaker című sorozatnak minden epizódjához Gunn írta a forgatókönyvet, több epizódot pedig rendezni is fog. A projekttel még A galaxis őrzői 3 forgatásának megkezdése előtt végez. Twitterén megnyugtatta a Marvel-rajongókat, hogy nem fog emiatt tolódni a trilógia befejezőrésze, szimplán csak két nagy költségvetésű képregényfilmje között csinál még egy sorozatot is.

Egyébként nem ez az első eset, hogy testvérszériát kap az HBO-tól egy DC képregényfilm. Jelenleg fejlesztés alatt áll Gotham PD címmel egy sorozat is, ami a Robert Pattinson féle Batman-világában játszódik, hősök helyett Gotham rendőreire koncentrálva – számol be róla az Uproxx.

A figyelmetekbe ajánljuk